Παροχές του γραφείου μας.

Στο γραφείο εφαρμόζετε η Μεσογειακή διατροφή που βασίζετε στην ποικιλία των τροφίμων σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού ξεχωριστά, με παράλληλη βοήθεια στις τυχόν συνυπάρχουσες παθολογικές καταστάσεις.

Τα βήματα που ακολουθούμε στο γραφείο μας

Μεσογειακή Διατροφή

Στο γραφείο μας εφαρμόζουμε την Μεσογειακή διατροφή.

Η Μεσογειακή διατροφή αποτελεί μια τεκμηριωμένη (από έρευνες ετών) και ισορροπημένη διατροφή που βασίζετε στην ποικιλία τροφίμων και στις ανάγκες του κάθε οργανισμού ξεχωριστά, με παράλληλη βοήθεια στις τυχόν συνυπάρχουσες παθολογικές καταστάσεις.

 

Σε έρευνες που έγιναν, επιβεβαιώθηκε η ευεργετική επίδραση της μεσογειακής διατροφής στην υγεία αλλά και στη δημιουργία ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Έτσι, πέρα από τη μείωση των προβλημάτων στις στεφανιαίες αρτηρίες, αλλά και το σημαντικό της ρόλο στην πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων, παρατηρήθηκε:

Τα βήματα που ακολουθούμε στο γραφείο μας

Διαπιστώνεται ότι το διατροφικό μοντέλο των προγόνων μας, όχι μόνο αποτελεί την καλύτερη πρόληψη για τις λεγόμενες  ασθένειες της αφθονίας , αλλά και προάγει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, γεμάτο ενέργεια και ευεξία, που καλό είναι να υιοθετήσουν και οι νεότερες γενιές

O ρόλος του διαιτολόγου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Scroll to Top